Descripció:

Aquest servei no només et permet localitzar els teus dispositius mòbils davant d’una pèrdua o furt, sinó que a més et permet bloquejar a distància o esborrar les seves dades per evitar el seu ús indegut.

Servei permanent:

Estem a la teva disposició les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, durant els 365 dies de l’any.

Servei multidispositiu:

Es presta sobre qualsevol Tablet o Smartphone equipat amb iOS (Apple) o Android.

Sol·licitud del servei:

Omple el següent formulari per sol·licitar el servei i un dels nostres agents es posarà en contacte amb tu abans de 48 hores per guiar-te pas a pas en la gestió del servei i explicar-te el seu funcionament.

Accedir al formulari