Occident

Assistència informàtica online

Comptem amb un equip de tècnics especialistes

Servei online 24 hores, 365 dies al any

Solucionem els problemes en els teus dispositius tecnològics

Assistència informàtica online

Els nostres tècnics resoldran les teves consultes i incidències relacionades amb l’ús d’ordinadors i dispositius mòbils (Smartphone, Tablet).
Podràs sol·licitar ajuda les 24 hores del dia i sense esperes.

Accés per rebre assistència

Revisió informàtica anual

Per ser assegurat d’ Occident disposes d’una revisió anual del teu equip informàtic de manera totalment gratuïta. Comprovarem remotament l’estat del teu PC o MAC i remetrem un informe de “salut digital”.

Demana una revisió

Geolocalizació i bloqueig de smartphone

Aquest servei no només et permet localitzar els teus dispositius mòbils davant una pèrdua o furt, sinó que a més et permet bloquejar-ho a distància o esborrar les seves dades per evitar el seu ús indegut.

Localitzar Smartphone

Protecció digital online

Nova cobertura de “Protecció digital online”  que posem a la teva disposició per ser assegurat d’Occident, i que t’ajudarà a protegir-te del món digital a tu i els teus.

Protecció Online

Còpia de seguretat

El Servei de “Còpia de seguretat” permet fer còpies de seguretat de la informació del teu ordinador en servidors allotjats en un centre de processament de dades.

Servei Còpia de Seguretat

Assistència tècnica a domicili

Si la incidència del teu ordinador no es pot resoldre de manera telemàtica, t’enviem un tècnic al teu domicili; amb el desplaçament i la mà d’obra inclosos.

Sol·licitar assistència

Assessorament i suport en la compra i post-venda

T’ajudarem en la teva decisió abans de comprar un dispositiu tecnològic en base al teu perfil d’usuari i d’ús, i quan el tinguis t’ajudarem resolent els teus dubtes sobre el funcionament.

Vull assessorament

Contacta amb nosaltres

• Accés servei xat: Pots contactar amb nosaltres a través del nostre accés via xat des del següent enllaç: Accés al servei
  • Accés servei telefònic: Pots contactar amb nosaltres a través del nostre accés telefònic a través dels següents telèfons:
    917 83 83 83 (Català)